5 kérdés, ami leginkább foglalkoztatja a gyerekeket, ha a szexről vagy általában az életről van szó

szexuális felvilágosítás kamaszok Yelon

Megkérdeztük a szakembereket arról, melyik az a TOP 5 kérdés, amire ma a legtöbbször rákeresnek a gyerekek? A Hintalovon Alapítvány Yelon nevű weboldalán és csetszobáiban a tinik bármilyen őket érdeklő kérdésre választ kaphatnak, legyen az kisebb-nagyobb csalódás vagy épp az első szex. Milyen válaszokat adnak ezekre az ott dolgozó szakemberek? Nemcsak azért, mert ez a téma önmagában is fontos és érdekes. Hanem azért is, mert ezek a kérdések és válaszok nekünk, szülőknek is tanulságosak lehetnek…

0 Tovább

14 évesen szexuális életet él a lányom - olvasói levél

Olvasói levél sorozatunkban bárki kérdezhet szakértőinktől és igyekszünk ezekre pár napon belül reagálni és a szélesebb érdeklődésre számot tartó kérdéseket akár ezen az oldalon is megvitatni.

Kedves szakértők!

Normális, hogy 14 évesen szexuálisan aktív a lányom?

Valószínűleg hamarabb segítségért kellett volna fordulnom, még mielőtt a 14 éves kislányom bevallja nekem, hogy a születésnapja után közvetlenül elveszítette a szüzességét, sőt, azóta már több szexuális partnere is volt.

Nagyon kényelmetlenül éreztem magam, mikor ezt megtudtam, tehetetlennek érzem magam. Mit kellene erre mondani?

olvasói levél kamaszkor szexuális felvilágosítás kamasz szüllőknek szüzesség elvesztése

0 Tovább

Hogyan mondjam el neked

blogavatar

Meg szeretnénk teremteni a függőségről való beszéd nyelvét és kultúráját, szülő-gyerek, tanár-diák, felnőtt-fiatal viszonylatban. Ha egy generációnyi szülő ezt elsajátítja, akkor a következő ezt már sajátjaként tudja továbbadni.

Feedek